Mercedes-Benz

Autoklass Grup - EVOLUŢIE

  • 1996 – deschiderea primei sucursale la Constanţa.
  • 2001 – se deschide a doua sucursală la Sibiu. Totodată, din acest an Autoklass devine centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz.
  • 2003 –deschiderea în Bucureşti a uneia dintre cele mai importante locaţii din reţeaua Mercedes-Benz.
  • 2007 – sediul central este stabilit la Bucureşti, toate operaţiunile sucursalelor fiind coordonate de către Autoklass Group.
  • 2008 – se deschide Autoklass Pipera.
  • decembrie 2008 – Autoklass deschide cel mai mare centru de vânzări şi service Mercedes-Benz din România – Autoklass Chitila.
  • 2009 – Autoklass Ploieşti
  • 2011 – se deschide Autoklass Timişoara

Companie cu tradiţie în domeniul auto – membră a Grupului Romstal, a deschis prima sucursală la Constanţa în anul 1996, find urmată de oraşele Sibiu şi Bucureşti. În acest moment deţine în portofoliu un număr de 7 sucursale, un loc aparte avându-l cea din Bucureşti-Chitila care este cea mai mare din România.
Începând din anul 2001, Autoklass a devenit centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz, în prezent fiind unul dintre centrele cu cea mai extinsă reţea la nivel naţional, specializat în comercializarea autoturismelor şi autovehiculelor comerciale uşoare Mercedes-Benz, precum şi oferirea de servicii post-vânzare conform standardelor brandului reprezentat.
Având un număr de peste 300 angajaţi, societatea investeşte permanent în programe de training atât pentru consultanţii de vânzări, cât şi pentru personalul din cadrul departamentului aftersales.
Toate centrele Autoklass sunt certificate de către Mercedes-Benz România, serviciile post-vânzare reprezentând o latură foarte importantă în ceea ce priveşte politica de business a companiei.
De asemenea, sunt oferite servicii de mentenanţă a autovehiculelor 24/24h, transport, call center, rent a-car.

Grupul Autoklass menţine un sistem de management al călitaţii care este certificat pentru conformitatea cu cerinţele ISO 9001:2008 de către Lloyd’s Register Quality Assurance.