Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GLE 500 E 

Păşiţi într-o nouă eră.

GLE 500 e 4MATIC este primul SUV cu un sistem de propulsie PLUG-IN HYBRID de la Mercedes-Benz. Acest autovehicul combină conducerea revoluţionară în modul electric cu conceptul de autovehicul cu abilităţi de deplasare pe teren accidentat, rezultând noul GLE.

Configuraţia de propulsie combinată cu un motor electric cu o baterie cu încărcare externă şi un motor V6 va inspira moduri de gândire complet diferite. Puteţi conduce fără a produce emisii în apropiere de casă şi puteţi experimenta agilitatea unui SUV actual.
Datorită puterii de 85 de kilowaţi a bateriei litiu-ion montate, noul GLE 500 e 4MATIC poate parcurge până la 30 de kilometri doar în modul electric. În acest mod, poate atinge o viteză maximă de 120 km/h, cu emisii de CO2 la nivel local de 0 g/km.
Dacă bateria litiu-ion este descărcată, aceasta poate fi reîncărcată complet în doar 2,5 ore. Apoi, funcţionând în combinaţie cu motorul V6, aceasta ajută modelul GLE să atingă un nivel general de agilitate impresionant: puterea de 330 de kilowaţi şi cuplul de 820 newton metri asigură o performanţă captivantă.