Mercedes-Benz

 Mercedes-Benz S 500 Hybrid

Vision accomplished

Sistemul de propulsie hibrid este de primă clasă. Acesta reprezintă o alternativă reală şi pasul corect către un viitor fără emisii. Sistemul de propulsie alternativ îndeplineşte toate condiţiile cărora trebuie să le facă faţă sistemul de propulsie al Clasei S, dar poate face mult mai mult. 

Generează o putere totală mai mare şi este şi mai ecologic. Modelul Mercedes-Benz S 500 e îmbină o configurație ultra-modernă cu tehnologia hibrida, cu inovațiile unice și echipamentul de lux ale clasei S. Cu o putere de 325 kW si un cuplu de 650 Nm, accelereaza de la 0 la 100 km / h in doar 5.2 secunde si are o autonomie complet electrica de pana la 33 km. Consumul certificat este de 2,8 litri / 100 km, echivalent cu emisiile de 65 g CO2 / km.

  • Datorită aerodinamicii optimizate, recuperării energiei cinetice, pneurilor cu rezistenţă redusă la rulare, consumului de carburant şi emisiilor de CO2 reduse, Clasa S este una dintre cele mai eficiente limuzine de lux din lume
  • Foarte mult confort: S 500 HYBRID vă oferă experienţa confortabilă de conducere cu care sunteţi obişnuit, un portbagaj extrem de încăpător şi o atmosferă luxoasă în interior.
  • Sistemul de propulsie format dintr-un motor cu ardere internă şi un motor electric accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 6,8 secunde, generând un cuplu combinat maxim de 370 Nm; viteza maximă este de 250 km/h.
  • Alimentare inovatoare cu energie electrică: motorul electric este alimentat cu ajutorul unei baterii litiu ion.
  • Control complet: la frânare, bateria este încărcată prin sistemul de recuperare a energiei la frânare. Un afişaj hibrid de pe panoul de instrumente şi de pe afişajul COMAND arată nivelul curent de energie de la motorul electric sau de la cel cu ardere internă.