ProvenExclusivity

ProvenExclusivity

AVANTAJE PROGRAM
Garantie 12 Luni
Verificare tehnica si optica 360°
Rulaj garantat
Istoric certificat
Revizii la zi
Serivicii mobilitate
Test drive
Finantare
Trade in / Buy back
10 zile posibilitate de schimbare 

1. Garantie europeana Mercedes-Benz ProvenExclusivity

12 luni garanţie Europeana Mercedes-Benz.
În cazul unor lucrari acoperite de garanţie, acestea vor fi executate cu rapiditate şi compentenţa de catre service-ul Mercedes-Benz.
Se vor utiliza doar piese de origine Mercedes-Benz.
Garanţia este transmisibila la revânzarea catre un alt cumparator.

2. Verificare 360° în peste 200 de puncte ce acoperă 5 zone !

Pentru a fi certificat ProvenExclusivity, fiecare autoturism rulat Mercedes-Benz trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspecție si verificare amanunțită, efectuată de personal specializat. În cazurile în care este necesară inlocuirea unei piese, sunt folosite numai piese originale de schimb pentru a asigura cel mai înalt grad de calitate și performanță.

3. Rulaj si istoric service

 Garantam rulajul si istoricul service. Autovehiculele oferite spre vanzare nu sunt grevate de nici o obligatie financiara.

4. Revizii

Autoturismele rulate Mercedes-Benz certificate ProvenExclusivity au reviziile la zi. Totodata nu au nevoie de lucrari de mentenanta pentruurmătoarele 6 luni sau 10.000km (in functie de care intervine prima).

5. Finanţare

Cu ProvenExclusivity planurile nu vor fi afectate de grija cheltuielilor datorită serviciilor de finanțare dedicate puse la dispoziție de Mercedes-Benz Financial Services. Astfel, cei care optează pentru astfel de servicii, beneficiază de suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid și pot conduce mașina pe care o doresc in cel mai scurt timp. Produsele de finantare sunt concepute pentru a fi cele mai bune din piaţă, nu există costuri şi nici comisioane ascunse, ceea ce ne crează un avantaj competitiv în comparaţie cu alţi finanţatori.
Perioada de finanţare + vechime autoturism maxim 8 ani (perioada de finanţare nu va depăşi 5 ani).
Avans începând cu 20% (avansul final este stabilit în urma analizei financiare a cumpărătorului).
Dobânda speciala 5.25%, DAE 10.32%, calculat pentru un avans de 20%, perioada 60 luni, Valoare Reziduală 0.1%.
Valoarea reziduală cuprinsă în intervalul 0.1%-20%.
Oferta de asigurări la cele mai bune cotaţii oferite de Mercedes-Benz Insurance Broker prin partenerii săi: Allianz Ţiriac, Groupama şi Omniasig.
Autovehiculul este folosit de către Dumneavoastră, fiind proprietatea Mercedes-Benz Leasing IFN SA.
Compania Dumneavoastră îşi înregistrează autovehiculul în contabilitate.
Deduceţi cheltuielile privind dobânda, amortizarea şi taxele plătite.
La finalul contractului de leasing puteţi să intraţi în posesia bunului prin achitarea valorii reziduale.

6. Test drive in 24h

Cei care doresc să achizitioneze un autoturism rulat, dar nu se pot decide în privinţa modelului, au oportunitatea de a testa intr-un termen de 24 de ore de la solicitare orice autoturism rulat Mercedes-Benz aflat in stocul Centrelor de Vânzări Autoklass.
Cum? Simplu şi rapid : pe baza permisului de conducere şi a actului de identitate.
Convingeţi-vă singuri inscriindu-va la un test-drive cu modelul dorit !

7. Mobilitate Garantata - 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an

Autovehiculul dumneavoastră Mercedes este dotat standard cu garanţia de mobilitate Mercedes-Benz Mobilo. Aceasta înseamnă că puteţi călători perfect relaxaţi. Dacă vă confruntaţi cu o problemă cu autovehiculul dumneavoastră, suportul la calitatea Mercedes-Benz vă va ajuta în întreaga Europa - şi veţi ajunge sigur la destinaţie.
Veţi rămâne mobili în aceste situaţii !
Defecţiuni tehnice sau probleme la pornire:
În cazul în care autovehiculul dumneavoastră nu porneşte sau este avariat în mod neprevăzut. De exemplu, ca urmare a unor avarii mecanice sau electronice, unui acumulator descărcat sau defectării anvelopelor.
Evenimente minore:
În cazul funcţionării incorecte a autovehiculului care duce la defectarea neprevăzută a autovehiculul în timpul călătoriei. De exemplu, lipsa combustibilului sau un combustibil inadecvat sau pierderea cheilor autovehiculului.
Accidente şi vandalism:
În cazul în care autovehiculul dumneavoastră nu mai este funcţional. De exemplu, din cauza unor anvelope tăiate sau unui accident. Dacă este necesar, vă vom ajuta să aranjaţi casarea autovehiculului dumneavoastră. În cazul avariilor care se produc în străinătate, vom găsi asistenţă juridică şi un traducător pentru dumneavoastră.
Extensia Mobilo
Mobilo este iniţial în vigoare timp de patru ani din ziua primei înmatriculări. Dupa aceasta perioada, Serviciul Mobilo poate fi extins în mod repetat cu câte un an. Conditia ete ca intreţinerea masinii sa se efectueze la un partener de service autorizat Mercedes-Benz. Cu întreţinere periodică, Mobilo rămâne în vigoare pentru până la 30 de ani!
Reactivarea Mobilo
Dacă Mercedes-Benz Mobilo a expirat, îl puteţi reactiva în orice moment - efectuând operaţii de întreţinere la autovehiculul dumneavoastră Mercedes efectuate de către Mercedes-Benz Service.

8. Buy-Back & Trade-In

Schimba-ti automobilul actual cu cel dorit, rapid si simplu!
ProvenExclusivity oferă clientilor ceea ce este foarte greu de obtinut in aceste vremuri: o valoare corectă pentru autoturismul detinut in prezent. Personalul calificat existent in centrele de Vânzări şi Service Mercedes-Benz Autoklass vor efectua intotdeauna o evaluare profesionistă şi corectă atat asupra masinii cât şi a preţului. Astfel că un autoturism certificat ProvenExclusivity sau un autoturism nou se poate achizitiona rapid, lăsând ca avans autoturismul deţinut.

9. Posibilitatea de schimbare

În cazul in care există senzaţia ca nu a fost facută alegerea potrivită, in termen de 10 zile* de la livrare este posibilă in orice moment inlocuirea autovehiculului achizitionat de la Centrele Mercedes-Benz Autoklass autorizate ProvenExclusivity cu alt autovehicul de aceeasi valoare sau cu unul avand o valoare superioară.
*Autoturismul trebuie să corespundă stării tehnice si estetice de la momentul livrării, având insă in vedere uzura normală conform numărului de kilometri parcursi de la data livrării (maxim 200km). Inainte de returnare, autovehiculul va fi supus unei inspectii tehnice si estetice . Pentru numărul de kilometri parcursi va fi percepută o suma minimă de 100 EURO, respectiv 0,50 EURO pentru fiecare kilometru parcurs + o taxă de inlocuire de 2% din preţul de achiziţie iniţial. De asemenea, daca este cazul, inregistrarea si radierea efectuată de catre autorităţi va fi suportată de către client.